Skip to main content

Χωρίς τελετή η παράδοση-παραλαβή του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης

Η παράδοση - παραλαβή του χαρτοφυλακίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα χωρίς τελετή, σύμφωνα με τον νέο υφυπουργό Εσωτερικών.

Χωρίς επίσημη τελετή και χωρίς την παρουσία κόσμου θα πραγματοποιηθεί σήμερα η παράδοση – παραλαβή στο υφυπουργείο Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης εξαιτίας της φονικής καταιγίδας που έπληξε τη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 6 άτομα.

Η τελετή ήταν προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί.

Σε δηλώσεις του στον Ant1 o νέος υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου επιβεβαίωσε πως η παράδοση παραλαβή του χαρτοφυλακίου θα γίνει σήμερα ωστόσο χωρίς τελετή.

Η ανακοίνωση του ΥΜΑΘ

Λόγω της φονικής  κακοκαιρίας στη Χαλκιδική, η προγραμματισμένη για σήμερα τελετή παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου του Υφυπουργείου Εσωτερικών για τον τομέα Μακεδονίας και Θράκης στο Διοικητήριο, θα πραγματοποιηθεί χωρίς τελετουργικό και χωρίς την παρουσία κόσμου.

Στις 11.00 η απερχόμενη Υφυπουργός κα. Ελευθερία Χατζηγεωργίου θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για τον τομέα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου.