Skip to main content

Χωρίς Τζόουνς και Κόνιαρη απέναντι στο Λαύριο ο ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας για την κάκωση έσω πλαγίου ενώ ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από πυώδη αμυγδαλίτιδα

Χωρίς τους Λάκι Τζόουνς και Αντώνη Κόνιαρη θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ, το Λαύριο για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του «Δικεφάλου» βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας για την κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου (α' βαθμού), που τον ταλαιπωρεί από την Τρίτη του Πάσχα (σ.σ. τραυματίστηκε στην προπόνηση), ενώ ο Ελληνας διεθνής πόιντ γκαρντ παρέμεινε και σήμερα κλινήρης εξαιτίας της πυώδους αμυγδαλίτιδας που τον κουράζει τις τελευταίες μέρες.

Αμφότεροι, υπενθυμίζεται, ήταν εκτός πλάνων, λόγω των προβλημάτων τους, στη νικηφόρα αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ.

Παροπλισμένος για το μεθαυριανό ματς, στο οποίο ο «Δικέφαλος» στοχεύει να φτάσει στο έβδομο, στη σειρά, ροζ φύλλο αγώνα, θα είναι, επίσης, ο Δημήτρης Καραμανώλης.

Ο 20χρονος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει, ακόμη, την τενοντίτιδα που υπέστη εσχάτως, με συνέπεια να μην μπορεί να υπολογίζεται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.