Skip to main content

Χωρίς Βαζ στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα των play-off ο ΟΦΗ

Ο Πορτογάλος εξτρέμ των «Ομιλητών» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής.

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η επί κρητικού εδάφους, προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της μεθαυριανής πρεμιέρας των play-off της Super League με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Συγκεκριμένα, ο Ρικάρντο Βαζ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής.

Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκαν ενώ ο Φελίπε Σόουζα ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση τεχνικης και ποδοβόλεϊ.

Αναλυτικά, στην 20μελή αποστολή των «ασπρόμαυρων» που θα ταξιδέψει αύριο το από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκαν οι:
Σωτηρίου, Ουάιλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Βίκτορ,  Νέιρα, Μεγιάδο, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέντο, Μάνος και Φιγκεϊρέδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία προπόνηση των «Ομιλητών» πριν το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.