Skip to main content

Χωρίζουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς μετά από 27 χρόνια γάμου

Διαζύγιο βόμβα: Οι Γκέιτς αναφέρουν ότι αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν επειδή «δεν πιστεύουν ότι μπορούν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι».

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα, ανακοίνωσαν ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Μετά από 27 χρόνια γάμου οι Γκέιτς αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους ότι «δεν πιστεύουν ότι μπορούν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι».

«Μετά από πολλή σκέψη αλλά και δουλειά στη σχέση μας, αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος στον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτή την αποστολή και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα, ωστόσο δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε πλέον να εξελιχθούμε ως ζευγάρι. Θέλουμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας ξεκινώντας αυτή τη νέα περίοδο της ζωής μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.