Skip to main content

Χούμπελ για συνάντηση «Big 4»: Ήταν καλύτερο απ' ό,τι περιμέναμε (vid)

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης προανήγγειλε εκλογές στην ΕΠΟ το προσεχές καλοκαίρι και περισσότερους ξένους διαιτητές -κυρίως- στα play-off.

Ικανοποιημένος από την έκβαση της συζήτησης ανάμεσα στους εκπροσώπους των 4 μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε ο Χέρμπερτ Χούμπελ μιλώντας στα ΜΜΕ μετά το φινάλε της σημερινής συνάντησης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα.

O εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης προανήγγειλε εκλογές στην ΕΠΟ το καλοκαίρι του 2020 και περισσότερους ξένους διαιτητές στη Super League και κυρίως στα play-off.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό για την πρωτοβουλία. Για να είμαι ξεκάθαρος, ήταν καλύτερο απ’ ό,τι περιμέναμε. Ήταν μια καλή συζήτηση», δήλωσε αρχικά ο κ.Χούμπελ όπως μεταδίδει το «Sport24» για να συμπληρώσει:

«Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. Δεν ήταν η τελευταία συζήτηση αυτή που πραγματοποιήθηκε. Θέλω να σας ενημερώσω ότι η FIFA και η UEFA θα φύγουν πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Οι εκλογές θα γίνουν νωρίτερα, ενδεχομένως τον προσεχή Ιούνιο. Ακόμη θα υπάρξουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές».