Skip to main content

Χρηματοδότηση 74.400 ευρώ στον δήμο Σερρών για αποκατάσταση ζημιών

Μετά από το αίτημα του δημάρχου Σερρών το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκρινε τη δέσμευση ποσού ύψους 74.400 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών.

Χρηματοδότηση ύψους 74.400 ευρώ έλαβε ο δήμος Σερρών από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία στις 4 Ιανουαρίου 2021 στον δήμο Σερρών.

Συγκεκριμένα, μετά και από το σχετικό αίτημα του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκρινε τη δέσμευση ποσού ύψους 74.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για την υλοποίηση του έργου «Επείγουσες εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών στο αγροτικό και δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Σερρών, που προκλήθηκαν από τη θεομηνία στις 4 Ιανουαρίου 2021».

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Σερρών κινήθηκαν ταχύτατα για την καταγραφή των ζημιών  από την πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον υπουργό κ.Κώστα Καραμανλή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του δήμου Σερρών, που μας επιτρέπει να δρομολογήσουμε άμεσα τις ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές προς όφελος των δημοτών», τόνισε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.