Skip to main content

Χρυσικόπουλος: Κρίσιμο το ματς με την ΑΕΚ, να παρουσιαστούμε σοβαροί

«Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αλλά έχουμε συνηθίσει όλη τη χρονιά σε τέτοιους ρυθμούς», δήλωσε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ

Για τη σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Πάρτιζαν αλλά και για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ του Δικεφάλου:

Για το σημαντικότερο στοιχείο που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση: «Ο χαρακτήρας που δείξαμε ίσως στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης. Τέλος, όμως, χαρές και πανηγύρια. Μεθαύριο έχουμε πολύ κρίσιμο ματς και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί για να κερδίσουμε».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί μέσα σε λίγες ημέρες: «Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αλλά έχουμε συνηθίσει όλη τη χρονιά σε τέτοιους ρυθμούς. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δύο ημέρες που απομένουν, όσο γίνεται περισσότερο».

Για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στη «Χάλα Πιονίρ» που η Πάρτιζαν πίεσε για την ανατροπή: «Για 37 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Ήταν πολύ σημαντικό που αυξήσαμε την διαφορά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Αναμέναμε την αντίδραση της Πάρτιζαν, ειδικά μέσα στο γήπεδό της κι ευτυχώς στο τέλος δεν μας κόστισε το κακό τρίλεπτο».

Για τους αγώνες με την Τενερίφη για την φάση των «16»: «Το κρατάμε στο πίσω μέρος τους μυαλού μας προς το παρόν και θα ασχοληθούμε ξανά, από το βράδυ του Σαββάτου».