Skip to main content

Χρυσό μετάλλιο για τη ΧΑΝΘ στο Εθνικό Πρωτάθλημα Χορού

Οι κριτές προέρχονται από διάφορους φορείς της Ευρώπης και οι νικητές των κατηγοριών διεκδικούν υποτροφίες και διάφορα έπαθλα.

Το χρυσό μετάλλιο κατάφερε να κατακτήσει η ομάδα σύγχρονου χορού της Ελένης Παπανδρεοπούλου της ΧΑΝΘ στο εθνικό πρωτάθλημα Χορού.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού, συγκεντρώνει τους καλύτερους χορευτές και τις καλύτερες χορευτικές ομάδες της χώρας και φέτος έλαβε χώρα στο Κολέγιο Αθηνών στις 2 και 3 Μαρτίου 2019.

Οι κριτές προέρχονται από διάφορους φορείς της Ευρώπης και οι νικητές των κατηγοριών διεκδικούν υποτροφίες και έπαθλα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και με σωστή προετοιμασία, πάθος αλλά και εμπειρία, που έχει αποκτηθεί από τα χρόνια που συμμετέχει στα τμήματα χορού και τις παραστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ., πέτυχε το απόλυτο αποτέλεσμα, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Συγχαίρουμε τη δασκάλα και τις χορεύτριες για την προσπάθεια και την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε να είναι μόνο η αρχή!» τονίζει η ΧΑΝΘ.

Δασκάλα: Ελένη Παπανδρεοπούλου

Χορεύτριες: Ελένη Παπανδρεοπούλου, Θεόνη Κουτσουρλή, Ελίζα Λαβασίδου, Ανθή Ζηλίκη,  Δέσποινα Σούλη, Κων/να Χουχούλη, Δήμητρα Κουκάκη, Σοφία Μπαλή.