Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
x

ΧΡΥΣΟΧΟΐΔΗΣ: ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΔΩ ΜΕ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ «ΤΖΟΚΕΡ»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter μετά τις αντιδράσεις για την παρέμβαση αστυνομικών σε κινηματογράφους.

Ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά την παρέμβαση αστυνομικών σε δύο κινηματογράφους της Αθήνας, έπειτα από καταγγελία υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες.

«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ», έγραψε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σχολιάζοντας τις ενέργειες των δύο γυναικών που προχώρησαν στις καταγγελίες, είπε ότι πρόκειται για υπάλληλους της Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού και είναι μέλη επιτροπής, η οποία εξετάζει την ακαταλληλότητα των ταινιών. Διευκρίνισε ωστόσο, ότι ο ρόλος τους είναι καθαρά γνωμοδοτικός και το δικαίωμα ελέγχου τους περιορίζεται στο αν παρατηρούνται παραβάσεις στον κινηματογράφο. Τόνισε εξάλλου ότι οι δύο υπάλληλοι ενήργησαν αυτοβούλως και ότι θα κινηθεί όλη η διαδικασία που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για την τιμωρία τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ