Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ

Τα συνεργεία και τα μηχανήματα καθαρίζουν τον δρόμο, αλλά αν αφήναμε τους πολίτες να περάσουν θα υπήρχε κίνδυνος να εγκλωβιστούν, δήλωσε ο υπουργός

Ως δική του απόφαση χαρακτήρισε το κλείσιμο της Εθνική Οδού λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ο υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο κλείσιμο της Εθνικής και τόνισε πως ήταν απόφαση που πήρε ο ίδιος για να αποφευχθούν τα προβλήματα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «τα συνεργεία και τα μηχανήματα καθαρίζουν τον δρόμο, αλλά από ένα σημείο και μετά αν αφήναμε τους πολίτες να περάσουν θα υπήρχε κίνδυνος να εγκλωβιστούν. Δεν είναι κάτι αν κλείσει ο δρόμος για λίγες ώρες. Το παρακολουθούμε. Παρακαλώ όσους θέλουν να κινηθούν προς εκεί να μη συσσωρεύονται στην εθνική. Δεν υπάρχει λόγος μετακίνησης αυτή τη στιγμή».

Η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας είναι κλειστή είναι από τις 5.30 το πρωί σήμερα για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ αναφέρεται πως «λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30)».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ