Skip to main content

Χρυσόγονος: Σταλινικής εμπνεύσεως ο στρατηγικός σχεδιασμός του Τσίπρα

Είναι φανερό πως ο κ. Καρανίκας εκφράζει τον κ. Τσίπρα διότι, διαφορετικά, θα τον είχε ήδη αποπέμψει από τη θέση του συμβούλου, είπε ο ευρωβουλευτής.

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Καρανίκα, με αφορμή τα όσα έγραψε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού στο facebook, εξαπέλυσε, μιλώντας στον realfm 97,8, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

«Είναι φανερό πως ο κ. Καρανίκας εκφράζει τον κ. Τσίπρα διότι, διαφορετικά, θα τον είχε ήδη αποπέμψει από τη θέση του συμβούλου του επί του στρατηγικού σχεδιασμού. Άρα, ο στρατηγικός σχεδιασμός του κ. Τσίπρα είναι κατ’ ουσίαν σταλινικής εμπνεύσεως», είπε ο Κώστας Χρυσόγονος και πρόσθεσε: «Είναι το ίδιο πράγμα που έκανε ο Βισίνκσι για τον Στάλιν. Το κάνει τώρα ο κ. Καρανίκας για τον κ. Τσίπρα. Δηλαδή, όταν υπήρχε κάποιος αντιφρονών στο κομμουνιστικό κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης, την εποχή εκείνη τη δεκαετία του 1930, ο Βισίνκσι, που ήταν ο δημόσιος κατήγορος, του απήγγειλε κατηγορίες ότι είναι πράκτορας του καπιταλισμού, του ιμπεριαλισμού ότι είναι πράκτορας των Γερμανών ναζιστών και άλλα διάφορα τρελά εκεί, βεβαίως τότε μπορούσαν να χρησιμοποιούν και βασανιστήρια για να αποσπούν ομολογίες από τους κατηγορουμένους και στη συνέχεια τους εκτελούσαν. Τώρα η εκτέλεση δεν γίνεται με πραγματικά πυρά, είναι υπό τη μορφή δολοφονίας χαρακτήρος».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα ανεξαρτητοποίησης από το κόμμα επισήμανε: «Εξαπολύει τις χυδαίες αυτές ύβρεις ο κ. Καρανίκας για να καταπτοηθούν και όσοι άλλοι επίδοξοι κομματικοί αντιφρονούντες θα μπορούσαν να εμφανισθούν στο μέλλον. Αυτό είναι και κατ’ ουσίαν, βεβαίως, όλο αυτό καταδεικνύει την αδυναμία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στα πολιτικά ζητήματα τα οποία έθεσε η ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Τάσης».

Η ανάρτηση Καρανίκα

«Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία… Η δύναμη των μμε δημιουργεί -και- τις αυταπάτες ή τους φόβους του υποκειμένου. Δείτε τον δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που ήταν καροτσάκι του Βενιζέλου μέχρι το 2013.

Ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ- όταν έχανε το ΠΑΣΟΚ- και αφού είδε ότι θα κυβερνήσει η αριστερά, έπιασε στασίδι. Έγινε ευρωβουλευτής και μόλις τρομοκρατήθηκε, βλέποντας τις - στημένες - δημοσκοπήσεις, φοβήθηκε ότι δεν θα ξανά αναδειχθεί ευρωβουλευτής και έτσι χάραξε δική του πορεία, αυτήν του αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής.

Πήραν τα μυαλά του αέρα με την δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τώρα ανέβηκε στα κεραμίδια και ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κόμμα-κίνηση - μαζικό. Έλεος με τον κάθε τυχοδιώκτη που νομίζει ότι, αν έχει μαζί του τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα κάνει και κόμμα, που θα το βολτάρει δεξιά και αριστερά…

Στο τέλος η αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά ( και αυτός εκει θα πάει) θα μαζέψει ανταγωνισμούς φυγόκεντρους και δεν θα στεριώσει …να το δείτε ότι θα ειναι συνέδριο διάσπασης. Κάθε καιροσκόπος, όπως αυτός και ένα καλάθι με ψήφους και δημαγωγίες. Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία. Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε …».