Skip to main content

Χρηστίδης: Αμετανόητος ο Κουφοντίνας για όσα διέπραξε

Ο κ. Κουφοντίνας την προηγούμενη φορά προκάλεσε το κοινό αίσθημα περνώντας από τα μέρη στα οποία δολοφόνησε ανθρώπους, είπε ο κ. Χρηστίδης.

Ο Κουφοντίνας είναι ένας ισοβίτης, ο οποίος δεν μετάνιωσε ποτέ για όσα διέπραξε, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στην απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου που δεν του χορήγησε νέα άδεια.

Κατά τον κ. Χρηστίδη, οι δικαστές μάλλον έκριναν ότι ο κ. Κουφοντίνας την προηγούμενη φορά προκάλεσε το κοινό αίσθημα περνώντας από τα μέρη στα οποία δολοφόνησε ανθρώπους.

Παράλληλα σχολιάζοντας στο Open την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρα ότι έπρεπε να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα, καθώς και «για λιγότερο και περισσότερο αθώα θύματα», τη χαρακτήρισε απαράδεκτη.

«Ο κ. Μπαλαούρας έχει μία άλλη ανάλυση για τον κ. Κουφοντίνα και λέει ότι θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος έξω. Κρίνεται για αυτήν την άποψή του. Εμείς ξέρουμε καλά τι νόμους έχουμε ψηφίσει και για ποιους πρέπει να εφαρμόζονται», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας επισήμανε ότι υπάρχουν συνταγματικά, προοδευτικά δικαιώματα και τέτοιο είναι η ασφάλεια που πρέπει να αφορά κάθε πολίτη.

«Το ότι ο καθένας πρέπει να περπατάει στο δρόμο άνετα είναι κάτι που αφορά και την ελευθερία και την ισότητα στην καθημερινότητά του. Αν αυτό δεν το πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύει ότι τα Εξάρχεια είναι Μονμάρτρη και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές, κρίνεται από τους πολίτες και κρύβει την πραγματικότητα», υπογράμμισε.