Skip to main content

Χρηστίδης: Eίμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές

Ο υποψήφιος πρόεδρος για το ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «είμαι εδώ και δίνω μάχες για την παράταξη μαζί με χιλιάδες φίλους σε όλη τη χώρα».

«Είμαι εδώ και δίνω μάχες για την παράταξη μαζί με χιλιάδες φίλους σε όλη τη χώρα» ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας σήμερα στο Open, ενώ πρόσθεσε ότι έχει συνηθίσει στον ανταγωνισμό.

Σημείωσε, χαρακτηριστικά, ότι «όταν η Φώφη Γεννηματά με επέλεξε για εκπρόσωπο Τύπου ήμασταν 7ο κόμμα και σήμερα είμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές».

Υπογράμμισε ότι η συζήτηση «δεν πρέπει να αφορά τα άλλα κόμματα και να ετεροπροσδιοριζόμαστε, αλλά να αφορά τους πολίτες και πως μαζί τους να διαμορφώσουμε το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής». Ως προς τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, ο Π. Χρηστίδης ανέφερε «όλοι νιώθουμε βαθιά συναισθήματα όταν πηγαίνουμε στην εκκλησία, όμως, τα υγειονομικά μέτρα ισχύουν για όλους και παντού».

«Το testing πρέπει να γίνεται παντού όπως το είχαμε πει εμείς από την αρχή για να έχουμε την ιχνηλάτηση και εκεί θα υπάρχουν ειδικά σχέδια. Εμείς είχαμε πει για τοπικά τεστ έτσι ώστε να βλέπουμε τι γίνεται στην κοινότητά, να βλέπουμε τα τοπικά προβλήματα και να επεμβαίνουμε όταν υπάρχει θέμα» πρόσθεσε.

Τέλος, αναφερόμενος στην εν εξελίξει κατάσταση, είπε ότι «η αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος και η τραγική αύξηση των κρουσμάτων έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης».