Τρίτη 25 Ιουνίου 2019
x

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

«Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα και πρέπει να πετύχουμε στο γήπεδο τους στόχους που έχουμε θέσει», δήλωσε ο νεαρός σέντερ του Άρη.

Τα πάντα για να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα κάνουν οι παίκτες του Άρη στην αυριανή αναμέτρηση εναντίον του Ρεθύμνου σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Χρηστίδης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο νεαρός σέντερ του «Αυτοκράτορα»:

«Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται για μας στο Ρέθυμνο, σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που κι αυτή χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Εμείς μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου Λήμνου, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στις πετυχημένες εμφανίσεις και θέλουμε να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε, σταθεροποιώντας την απόδοσή μας.

Ο αντίπαλος μας, είναι μια ομάδα που εξαρτάται αρκετά από τους ξένους της με τον Μπαρτ και τον Τζόνσον να αποτελούν βαρόμετρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτει κι άλλους επικίνδυνους παίκτες.

Το Ρέθυμνο αποδίδει πάντα καλύτερα, όταν αγωνίζεται στην έδρα του και προσπαθεί να βάλει στην εξίσωση και το κοινό του. Εμείς θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν και να πετύχουν εύκολους πόντους και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα.

Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα και πρέπει να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, για να πετύχουμε στο γήπεδο τους στόχους που έχουμε θέσει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ