Skip to main content

Χρηστίδης: Ο κυβερνητικός συνασπισμός διαλύει το κράτος

Δεν δικαιούνται να μιλούν ούτε για Αριστερά όσοι υπουργοί κοιμούνται και ξυπνούν αγκαλιά με τον κ. Καμμένο, είπε ο κ. Χρηστίδης.

Κατηγορηματικά απέρριψε την σύμπραξη σε προοδευτικό μέτωπο, όπως δηλώνουν κυβερνητικά στελέχη, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Δεν δικαιούνται να μιλούν ούτε για Αριστερά ούτε βέβαια για Κεντροαριστερά όσοι υπουργοί κοιμούνται και ξυπνούν αγκαλιά με τον κ. Καμμένο, που έχουν τον κ. Πολάκη, εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, ο οποίος ισχυριζόταν ότι οι νεκροί στην Ανατολική Αττική θόλωσαν την εικόνα της κυβέρνησης, που έφεραν τον νόμο Κατρούγκαλου και πιστεύουν ότι τα φυσικά αιτία θα λύσουν το ασφαλιστικό, αυτοί που δημιούργησαν τη Μόρια», υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης απάντησε σε ερώτηση για τις δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περί συγκρότησης προοδευτικού μετώπου και κατέστησε σαφές ότι «οι πραγματικές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην πρόοδο και την συντήρηση, δεν περιλαμβάνουν τον σημερινό συνασπισμό κυβερνητικής εξουσίας, που διαλύει το κοινωνικό κράτος, φτωχοποιεί τους πολίτες, εκχωρεί τη δημόσια περιουσία και προσβάλλει τη δικαιοσύνη και τους θεσμούς».