Skip to main content

Χριστοδουλάκης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν προσδοκούσαμε τέτοια συμμετοχή

«Είναι ανάγκη ο χώρος αυτός να γίνει ισχυρός και αυτόνομος και να κινηθεί ανεξάρτητα από τα άλλα πολιτικά κόμματα», σημείωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

Την ικανοποίηση του από τη μεγάλη προσέλευση – 270.000 ψηφοφόροι- στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασε ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι τον πρώτο στόχο που είχαν βάλει επετεύχθη και με το παραπάνω. “Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν προσδοκούσαμε τέτοια συμμετοχή”, είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό το μεγάλο ποσοστό συμμετοχής αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη, ένα μεγάλο εφόδιο και εργαλείο για όποιον και αν βγει στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, είπε ο κ. Χριστοδουλάκης, υπογραμμίζοντας πως (η μεγάλη συμμετοχή) σφραγίζει την αυτόνομη πορεία του κόμματος, η οποία είναι αντικείμενο συλλογικών αποφάσεων και αφορά την παρακαταθήκη που άφησε η Φώφη Γεννηματά. «Είναι ανάγκη ο χώρος αυτός να γίνει ισχυρός και αυτόνομος και να κινηθεί ανεξάρτητα από τα άλλα πολιτικά κόμματα», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.