Skip to main content

Χριστοδουλόπουλος-Ζέκα: Μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ

Αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών της Εθνικής Ομάδας στην κάμερα του ΟΠΑΠ για τους προσεχείς αγώνες μπαράζ με την Κροατία.

Αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μίλησαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Κάρλος Ζέκα για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ομάδας με την Κροατία.

«Είναι δύο παιχνίδια ειδικής διαχείρισης. Μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ», δηλώνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Χαρακτηρίζει «δυνατές» τις απουσίες της Εθνικής, αλλά επισημαίνει ότι όποιοι παίξουν θα δώσουν το 100%. Ο μέσος της ΑΕΚ δεν προβληματίζεται από την «καυτή» έδρα και δίνει πιθανότητες 50% για την πρόκριση στα τελικά του Mundial.

Συμφωνεί και ο Κάρλος Ζέκα ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης. Χαρακτηρίζει δύσκολο το αυριανό πρώτο παιχνίδι, αλλά δηλώνει αισιόδοξος ότι η Εθνική Ομάδα μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύει ότι το ματς θα κριθεί στην άμυνα, αφού και οι δύο ομάδες θα προσέξουν για να μη δεχθούν γκολ. «Λείπουν καλοί παίκτες, αλλά έχουμε άλλους που θα κάνουν το καλύτερο. Θα είναι ωραίο ότι θα παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο» προσθέτει ο μέσος της Κοπεγχάγης.