Skip to main content

Χριστούγεννα με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα livestreaming από τον δ. Πυλαίας-Χορτιάτη

Η Ζωή Παπαδοπούλου με τις πενιές του λαϊκού συνθέτη Απόστολου Καλδάρα θα ξεδιπλώσει μουσικά την πολυτάραχη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:00, ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη παρουσιάζει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου σε μία συναυλία- αφιέρωμα στην κορυφαία στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου παρασύροντας το κοινό σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη κέφι, αισιοδοξία και ελπίδα.  

Η συναυλία με τα τραγούδια και τους αθάνατους στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο link: https://youtu.be/uVcoeBMvSDc 

Η Ζωή Παπαδοπούλου με τον πιανίστα Γιάννη Δαμιανίδη και τον κιθαρίστα Βαλάντη Καμπουρελάκο, υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό με τις πενιές του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Απόστολου Καλδάρα και θα ξεδιπλώσουν μουσικά την πολυτάραχη ζωή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού.

«Η ομορφιά και η δύναμη των στίχων της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου είναι το καλύτερο αντίδοτο στον απαραίτητο για την υγεία μας εγκλεισμό. Η συναυλία που θα μεταδοθεί διαδικτυακά το βράδυ της Κυριακής μας υπενθυμίζει ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί …έστω και νοερά. «Δεν φταίς εσύ / η φαντασία μου τα φταίει», «Θα σου δώσω μια να σπάσεις/ αχ βρε κόσμε γυάλινε», πίσω από κάθε στίχο ένα βίωμα κι ένα συναίσθημα.  Με το τραγούδι θα λυτρωθούμε, θα θυμηθούμε και κυρίως θα ονειρευτούμε, με ένα όνειρο τρελό! » τονίζει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Η Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου, με πολλά χρόνια σταθερής πορείας στο τραγούδι, έχει συνεργαστεί με επιτυχία με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Χαρούλα Αλεξίου, Πασχάλης Τερζής, Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Κότσιρας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Κώστας Μακεδόνας.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. ακλουθεί η συναυλία του Στέφανου Κορκολή «Μουσικές μου Ιστορίες».