Skip to main content

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της HSBC σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

H HSBC διοργάνωσε δύο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους πελάτες της λιανικής τραπεζικής ενισχύοντας οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS

Δύο Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους πελάτες της λιανικής τραπεζικής πραγματοποίησε η HSBC στις 17 και στις 20 Δεκεμβρίου στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά αντίστοιχα.

Για μία ακόμη χρονιά, η HSBC, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με τα Παιδικά Χωριά SOS και με αφορμή τις εκδηλώσεις πρόσφερε χρηματικό ποσό στην Οργάνωση.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Retail Banking & Wealth Managementκαι Marketing της HSBC Ελλάδος δήλωσε: «Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνουμε κάθε χρόνο μας δίνουν την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους πελάτες μας και να μιλήσουμε μαζί τους σε ένα γιορτινό και χαλαρό περιβάλλον. Αλλάγια εμάς το σημαντικότερο είναι ότι με αφορμή τις εκδηλώσεις στηρίζουμε το έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί ένα πολύ μικρό μέροςτης συνεργασίας μας με τα Παιδικά Χωριά SOS αλλά και του ευρύτερου προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της HSBC στην Ελλάδα».

Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Γιώργος Πρωτόπαπας παρευρέθηκε και στις δύο εκδηλώσεις και ευχαρίστησε την HSBC για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και για τη μακρόχρονη και συνεχή υποστήριξή της. Επιπλέον, ευχαρίστησε και τους εργαζόμενους της HSBC, που και αυτοί με τις δικές τους πρωτοβουλίες υποστηρίζουν τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.