Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο bazaar για καλό σκοπό από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του δήμου ολοκληρώνεται σήμερα 8 Δεκεμβρίου στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου με τη συμμετοχή 14 συλλόγων.

Σε εορταστικό κλίμα ολοκληρώνεται σήμερα το μεγάλο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης από τις 7 Δεκεμβρίου έως σήμερα, στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου.

Στο μπαζάρ, το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 10:00-20:00, συμμετέχουν 14 σωματεία, σύλλογοι και εθελοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης που έχουν επιδείξει σημαντικό έργο για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του κοινωνικού ιστού της πόλης. Λαμπιόνια, στολίδια αλλά και χειροποίητες κατασκευές και είδη ένδυσης είναι μερικά από τα προϊόντα προς πώληση.

Επιλέγοντας τα δώρα προς τους αγαπημένους σας από το χριστουγεννιάτικο bazaar του δήμου Θεσσαλονίκης, μπορείτε να στηρίξετε τις προσπάθειες: του ορφανοτροφείου «Μέλισσα», του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων των Αμέα του Ιδρύματος «Άγιος Δημήτριος» αλλά και των φίλων του ΚΕ.ΠΕ.Π «Άγιος Δημήτριος», τα παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες του συλλόγου «ΣΥΖΩΗ», τον σύνδεσμο προώθησης εθελοντικής αιμοδοσίας ατόμων με μεσογειακή αναιμία «Πηγή Ζωής», το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού», τις δράσεις του συλλόγου «Μιλάμε για τον αυτισμό», το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, να συμβάλετε στην πραγματοποίηση των ονείρων παιδιών με σοβαρές ασθένειες στηρίζοντας το «Make a Wish», τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης με το «Σκοπός Ζωής», και τους φιλοζωικούς συλλόγους Προστασία Αδέσποτων Ζώων «Αγάπη», «Αδέσποτος Πλανήτης» και «ΖΩ.Ε.Σ. και ο «Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών».