Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΝ TONI SFINO ΑΠΟ ΤΟ MAKE A WISH

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στον Μύλο και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Σε χριστουγεννιάτικο party σε ρυθμούς 60's τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον Μύλο προσκαλεί το κοινό το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τον παλμό θα δώσει ο Tonis Sfinos, σε μια guest εμφάνιση που με στυλ, παγιέτες και πολύ χορό, ενώ με τα χορευτικά της παπούτσια, θα βρίσκεται για τον συντονισμό της βραδιάς η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Πάρτε την παρέα σας, βάλτε glitter και το παντελόνι να ‘ναι καμπάνα, φρεσκάρετε τις πιο trendy φιγούρες σας και ελάτε στο Xmas ‘60s Star Party για να διασκεδάσουμε με  beats & grooves. Αυτά τα Χριστούγεννα, καλούμε τους Star του χορού να βάλουν φωτιά στο dancefloor και να μοιραστούν την λάμψη τους για τα παιδιά ευχής του Οργανισμού μας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας πως «τα 60’s θέλουν τον Sfino τους και το Make-A-Wish Ελλάδος την υποστήριξη σας».

Τιμή πρόσκλησης : 25€ (συμπεριλαμβάνεται το πρώτο ποτό)

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Για κράτηση εισιτηρίων μπείτε στο www.viva.gr/tickets/music/mylos/xmas-60s-star-party/ ή επικοινωνήστε με το 2310523978, 2310227225, 2310510081
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ