Skip to main content

Χρόνια πολλά και με υγεία! Η Voria.gr σάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Η Γέννηση του Χριστού ας μεταφραστεί στις ψυχές μας ως η Γέννηση της Ελπίδας, ας γίνει το εμβόλιο για τη θωράκιση της καρδιάς και του πνεύματός μας

Χρόνια Πολλά! Η δημοσιογραφική ομάδα της Voria.gr σάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, ευτυχία, ειρήνη και, το πρώτιστο -ειδικά αυτήν την περίοδο-, υγεία για όλον τον κόσμο.

Τα εφετινά Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά για όλους μας: δυστυχώς δεν μας βρίσκουν πλάι σε όλους τους αγαπημένους μας, μας κρατούν σε απόσταση ασφαλείας, για το δικό μας και για το δικό τους καλό. 

Φέτος η Μικρή Σαρακοστή αντικαταστάθηκε, τρόπον τινά, από την καραντίνα, ήταν νηστεία πρωτίστως ψυχική. Οι εναγκαλισμοί κι οι ασπασμοί εκλείπουν, η ανταλλαγή δώρων δεν γίνεται με τη ζέση που πρέπει, από χέρι σε χέρι, τα κατά τόπους έθιμα σιγούν, υπακούοντας στους αναγκαίους περιορισμούς. Αλλά οι καμπάνες δεν σταματούν να στέλνουν το χαρμόσυνο άγγελμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια μάς ζεσταίνουν ξανά την ψυχή, ο χριστουγεννιάτικος στολισμός μάς κυριεύει, το τραπέζι μας θα είναι και πάλι γεμάτο.

Η Γέννηση του Χριστού ας μεταφραστεί στις ψυχές μας ως η Γέννηση της Ελπίδας, ας γίνει το εμβόλιο για τη θωράκιση της καρδιάς και του πνεύματός μας, και το Άστρο της Βηθλέεμ ας παρομοιαστεί με την εμπιστοσύνη στην επιστημοσύνη, που μας οδηγεί στη Φάτνη όπου φωλιάζει η Υγεία και αναγεννάται η Ευδαιμονία.

Οι συντάκτες της Voria.gr σάς εύχονται ολόψυχα οι εφετινές γιορτές να σας βρουν υγιείς και η μόνη πανδημία εφεξής να είναι αυτή του χαμόγελου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε καθημερινά στον αγώνα μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, καθιστώντας τη Voria.gr και εν μέσω της επιδημιολογικής κρίσης τη No1 ενημερωτική ιστοσελίδα της Βόρειας Ελλάδας, και σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για Καλές και Ευτυχισμένες Γιορτές.

Μένουμε Ασφαλείς!