Skip to main content

Χρόνια πολλά, με υγεία για όλους! Η Voria.gr σάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Η Γέννηση του Χριστού ας μεταφραστεί στις ψυχές μας ως γέννηση της Ελπίδας, που θα γίνει η «μετάλλαξη» για τη θωράκιση της καρδιάς και του πνεύματος

Χρόνια Πολλά! Η δημοσιογραφική ομάδα της Voria.gr σάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, ευτυχία, ευημερία, ειρήνη και, το πρώτιστο -δεδομένων των συνθηκών-, υγεία για όλον τον κόσμο.

Και τα εφετινά Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά για όλους μας: σε (ευχάριστη) αντίθεση με πέρυσι, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε πλάι σε όλους τους αγαπημένους μας και να τα γιορτάσουμε μαζί τους. Ωστόσο, η πανδημική κρίση επιτάσσει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί ώστε να αποτρέψουμε τη διασπορά του κορωνοϊού.

Ας επιτρέψουμε, όμως, κι ας διαδώσουμε το συμβολικό μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, που δεν είναι άλλο από την Αγάπη, για τους δικούς μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας. Είθε αυτό το χαρμόσυνο άγγελμα που θα στέλνουν σήμερα οι καμπάνες να μας ζεστάνει ξανά την ψυχή.

Η Γέννηση του Χριστού ας μεταφραστεί στις ψυχές μας ως η Γέννηση της Ελπίδας, ας γίνει η «μετάλλαξη» για τη θωράκιση της καρδιάς και του πνεύματός μας, και το Άστρο της Βηθλέεμ ας παρομοιαστεί με την εμπιστοσύνη στην επιστημοσύνη, που μας οδηγεί στη Φάτνη όπου φωλιάζει η Υγεία. Τόσο η σωματική όσο και η πνευματική, τόσο η δική μας όσο και αυτή των συμπολιτών μας.

Οι συντάκτες της Voria.gr σάς εύχονται ολόψυχα οι εφετινές γιορτές να σας βρουν υγιείς και η μόνη πανδημία εφεξής να είναι αυτή του χαμόγελου, που δεν θα καλύπτεται από μάσκες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε καθημερινά στον αγώνα μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, καθιστώντας τη Voria.gr και εν μέσω της επιδημιολογικής κρίσης τη No1 ενημερωτική ιστοσελίδα της Βόρειας Ελλάδας, και σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για Καλές και Ευτυχισμένες Γιορτές.