Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
x

ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΑ 60 ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

«Όσο μπορείτε φροντίστε να τηρείτε τα μέτρα προστασίας για να είσαστε ασφαλείς, ώστε να μη χρειαστεί να μείνετε σπίτι», είπε ο δήμαρχος.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρόνιας 2021-2022. Και τα 60 σχολεία της Καλαμαριάς, εφοδιασμένα με αντισηπτικά και γάντια, ήταν έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές όλων των βαθμίδων. Φορώντας την απαιτούμενη μάσκα, όμως με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία, ότι φέτος θα πάνε όλα καλά, οι μαθητές έδωσαν το παρόν στην τελετή Αγιασμού.

Κοντά στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ήταν  ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, που από το  πρωί επισκέφθηκε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, προκειμένου να ευχηθεί σε όλους υγεία και καλή πρόοδο.

«Όσο μπορείτε φροντίστε να τηρείτε τα μέτρα προστασίας από την covid 19, για να είσαστε ασφαλείς, ώστε να μη χρειαστεί να μείνετε στο σπίτι, μακριά από τους φίλους σας, και να κάνετε τηλεκπαίδευση», είπε ο κ. Δαρδαμανέλης απευθυνόμενος στους μαθητές.

Ο δήμαρχος  διαβεβαίωσε όλους ότι ο δήμος Καλαμαριάς θα βρίσκεται πάντα σε στενή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές, προκειμένου να διασφαλιστεί η  εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Το παρόν στην τελετή Αγιασμού σε σχολεία της Καλαμαριάς έδωσε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ