Skip to main content

City College: Νέα πτυχιακά προγράμματα στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας

Oι απόφοιτοι του CITY College αποκτούν το πτυχίο ενός από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου: το Πανεπιστήμιο του Sheffield.

Το Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του CITY College στη Θεσσαλονίκη προσφέρει δύο νέα πτυχιακά προγράμματα (Bachelors) στην «Αγγλική Γλώσσα, Γλωσσολογία και Λογοτεχνία» και στην «Αγγλική Γλώσσα και Επικοινωνία», τα οποία ξεκινούν το ακαδημαϊκό έτος 2019-20. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του CITY College αποκτούν το πτυχίο ενός από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου: το Πανεπιστήμιο του Sheffield.

Το πτυχιακό πρόγραμμα Bachelor’s στην “Αγγλική Γλώσσα, Γλωσσολογία και Λογοτεχνία” παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να διδαχθούν και να συνδυάσουν τρία συναφή επιστημονικά πεδία, αποκτώντας έτσι ένα στέρεο και ευρύ θεωρητικό υπόβαθρο.

Οι απόφοιτοι που επιθυμούν να εργαστούν ως καθηγητές αγγλικής γλώσσας αποκτούν γνώσεις και εφόδια από τα τρία επιστημονικά πεδία, ταυτόχρονα όμως αποκτούν πρόσβαση και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους, όπως η μετάφραση, τα ΜΜΕ, οι εκδόσεις κτλ.
Επιπλέον, το πτυχιακό πρόγραμμα συνδυάζει την θεωρητική επιστημονική γνώση με την πρακτική εξάσκηση, καθώς οι φοιτητές αποκτούν εμπειρία στη διδακτική της αγγλικής γλώσσας σε συνθήκες πραγματικής τάξης.

Αντίστοιχα, το πτυχιακό πρόγραμμα Bachelor’s στην «Αγγλική Γλώσσα και Επικοινωνία» επικεντρώνεται στη μελέτη της αγγλικής γλώσσας και της Επικοινωνίας. Συνδυάζονται επιστημονικά πεδία όπως η γλωσσολογία, η διδακτική, τα ΜΜΕ, οι επιστήμες διοίκησης, το μάρκετινγκ, η συγγραφή στην αγγλική γλώσσα κτλ και δίδεται η δυνατότητα στους αποφοίτους να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των μέσων επικοινωνίας, των εκδόσεων, της δημοσιογραφίας ή της εκπαίδευσης.

Δείτε το πρόγραμμα σπουδών των νέων προγραμμάτων:
BA (Hons) in English Language, Linguistics and Literature
ΒΑ (Hons) in English Language and Communication

Στο CITY College, πέρα από το Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας, πτυχιακά προγράμματα (Bachelors) προσφέρουν και τα άλλα τρία ακαδημαϊκά τμήματα: το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, το Τμήμα Ψυχολογίας και το Τμήμα Πληροφορικής.

Δείτε όλα τα πτυχιακά προγράμματα (Bachelors).

Για περισσότερες πληροφορίες:
τηλ.: 2310 224026
email: acadreg@citycollege.sheffield.eu
www.citycollege.sheffield.eu