Skip to main content

CL:Καθάρισε σε 3 λεπτά η Γιούβε,προβάδισμα πρόκρισης για Σεβίλλη (vid)

Η αποβολή του Τέλες άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση στην πρωταθλήτρια Ιταλίας ενώ το γκολ του Βάρντι κρατά ζωντανή τη Λέστερ στην υπόθεση-πρόκριση

Με δύο αγώνες συνεχίστηκαν οι αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Champions League.

Στην Πορτογαλία, η Γιουβέντους κέρδισε με 0-2 την Πόρτο και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Άλεξ Τέλες με δύο κίτρινες κάρτες (25΄, 27΄) μέσα σε δύο λεπτά και ανεβάζοντας την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει με τους Μάρκο Πιάτσα (72΄) και Ντάνι Άλβες (74΄) να αποδεικνύονται χρυσές αλλαγές.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Πόρτο (Νούνο): Κασίγιας, Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Τέλες, Ντανίλο, Νέβες (61' Κορόνα), Ερέρα, Μπραχίμι (73' Ζότα), Σίλβα (30' Λαγιούν), Σοάρες.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάϊνερ (73' Άλβες), Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (67' Πιάτσα), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (85' Μαρκίζιο), Ιγκουαΐν.

Στην Ισπανία, η Σεβίλλη επιβλήθηκε με 2-1 της Λέστερ και απέκτησε προβάδισμα ώστε να προκριθεί για 2η φορά στην ιστορία της στους «8» του θεσμού. Οι Ανδαλουσιάνοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Πάμπλο Σαράμπια (25΄) και Χοακίν Κορέα (62΄) ενώ οι «Αλεπούδες» μείωσαν για το τελικό σκορ με τον Τζέιμι Βάρντι (73΄) να σκοράρει για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις:

Σεβίλλη (Λίλο): Ρίκο, Μαριάνο, Ραμί, Λενγκλέ (55' Καρίσο), Εσκουδέρο, Εν'Ζονζί, Νασρί, Σαράμπια, Βιτόλο, Κορέα (63' Ιμπόρα), Γιόβετιτς.

Λέστερ (Ρανιέρι): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντρινκγουότερ, Ντίντι, Μαχρέζ, Ολμπράιτον (88' Αμάρτεϊ), Μούσα (58' Γκρέι), Βάρντι.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ