Skip to main content

CL: Τρελή πρόκριση στους «4» για Τότεναμ, επιβλητική η Λίβερπουλ (vid)

Τα «σπιρούνια» έμειναν όρθια στο Μάντσεστερ παίρνοντας σπουδαία πρόκριση επί της ακριβοθώρητης Σίτι ενώ οι «ρεντς» έκαναν φύλλο και φτερό την Πόρτο.

Με δύο αγώνες ολοκληρώθηκε σήμερα η φάση των «8» του Champions League.

Στην Αγγλία και το «Etihad», η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-3 της Τότεναμ όμως το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο έδωσε την σπουδαία πρόκριση στα «σπιρούνια». Οι «πολίτες» προηγήθηκαν με τον Ραχίμ Στέρλινγκ (4΄) ενώ το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ισοφάρισε και πήρε προβάδισμα χάρις σε γκολ του Χενγκ Μιν Σον (7’, 10’). Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Μπερνάρντο Σίλβα (11’) και πέρασαν μπροστά στο σκορ με σκόρερ ξανά με τον Ραχίμ Στέρλινγκ (21’) ενώ το γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο (59’) τους έδωσε το αβαντάζ πρόκρισης όμως ο Φερνάντο Γιορέντε (73’) σημείωσε το ιστορικό γκολ που έστειλε στα ημιτελικά τους Λονδρέζους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές Αγγλίας σκόραραν στο 90’+3’ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Σέρχιο Αγκουέρο ήταν εκτεθειμένος.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην Πορτογαλία και το «Dragão», η Λίβερπουλ ήταν επιβλητική σκορπίζοντας με 1-4 την Πόρτο. Σκόρερ για τους «ρεντς» ήταν οι Σαντιό Μανέ (26’), Μοχάμεντ Σαλάχ (65’), Ρομπέρτο Φιρμίνιο (77’) και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (84’) ενώ για τους «Δράκους είχε μειώσει προσωρινά ο Έντερ Μιλιτάο (69’).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ