Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

COOKOO: ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το all day cafe bar restaurant Cookoo Comfort Food λειτουργεί στο ισόγειο του πεντάστερου ξενοδοχείου Mediterranean Palace δίπλα στα Λαδάδικα.

Ένα νέο all day cafe bar restaurant άνοιξε τις πύλες του στο ισόγειο του πεντάστερου ξενοδοχείου Mediterranean Palace κοντά στο λιμάνι και δίπλα στα Λαδάδικα με στόχο να αποτελέσει ένα περιβάλλον γευστικών απολαύσεων και να γίνει αγαπημένο meeting place.  Η δημιουργία του Cookoo Comfort Food, όπως ονομάζεται το bar restaurant, εντάσσεται στο πρόγραμμα ανακαίνισης του ξενοδοχείου που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017 στο πλαίσιο του οποίου άλλαξαν μορφή οι αίθουσες συνεδρίου του 7ου ορόφου με την αξιοποίηση και της υπέροχης βεράντας, τρεις όροφοι δωματιών και ο χώρος του spa.

Στην περίπτωση του Cookoo τίποτα δεν θυμίζει το παλιό εστιατόριο του Mediterranean Palace. Η ομάδα του ξενοδοχείου, εξάλλου, ήθελε και το πέτυχε να δημιουργήσει ένα cafe bar restaurant που οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να επισκέπτονται από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ για ένα διάλειμμα από την πίεση της δουλειάς και της καθημερινότητας ή για μια ευχάριστη συνάντηση με φίλους σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη χαλαρότητα. Με την είσοδο στο εστιατόριο από την οδό Σαλαμίνος αντικρύζεις ένα ζεστό, μοντέρνος χώρος που συνδυάζει το ξύλο με το μάρμαρο σε μαύρες και μπεζ αποχρώσεις. Κυρίαρχο στοιχείο του νέου χώρου είναι ο φυσικός φωτισμός που προέρχεται από τις τρεις μεγάλες τζαμαρίες που τους καλοκαιρινούς μήνες ανοίγουν στον πεζόδρομο επεκτείνοντας το χώρο εστίασης προς τα έξω. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει ο τεχνητός φωτισμός που μεταλλάσσεται ώστε να προσφέρει ατμοσφαιρική και casual διάθεση.

H κουζίνα του Cookoo αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη. Πλούσια, μεσογειακά πιάτα με εκλεκτές ελληνικές πρώτες ύλες αλλά και επιλεγμένες προτάσεις από τη διεθνή κουζίνα δημιουργούν μία ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και το ταλέντο, στην κλασική αλλά και τη μοντέρνα κουζίνα. Μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη μέρα του με έναν αρωματικό καφέ, υγιεινό ελληνικό πρωινό ή στη συνέχεια της ημέρας, ένα υπέροχο brunch με αυγά ποσέ σε αφράτα μπριοσάκια με γέμιση τυρί φέτα, σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον και σάλτσα “Ολλανδέζ”.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα ταξίδι γεύσεων που περιλαμβάνει μια εξαιρετική ποικιλία πιάτων, από τον τραχανά με χωριάτικο λουκάνικο και μους φέτας ή τα μπιφτεκάκια στη σχάρα με βουβαλίσιο κιμά Κερκίνης, γεμιστά με γραβιέρα και σάλτσα καπνιστής πάπρικας, έως τον ψητό σολομό με καραμελωμένο αβοκάντο και πανακότα πολίτικης σαλάτας και το Rib-eye steak με παστινάκι. Τα φρέσκα πανζερότι με ποικιλία μανιταριών, μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ και Αρσενικό Νάξου είναι μια επιλογή που θα μείνει αξέχαστη.

Φρέσκα πανζερότι με ποικιλία μανιταριών, μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ και Αρσενικό Νάξου

 

New York cheesecake με λευκή σοκολάτα και φρούτα του δάσους

 

Cookoo

Σαλαμίνος 3 Θεσσαλονίκη,

Τηλ. 2310 555114
http://www.cookoorestaurant.gr/  
info@cookoorestaurant.gr






A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ