Skip to main content

Creta Farms: Χάος, επεισόδια και αποχωρήσεις στη Γενική Συνέλευση

Ένταση και σπρωξίματα μεταξύ των αδελφών Δομαζάκη - Οι τράπεζες αναμένουν τις αυριανές δεσμευτικές προσφορές για την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή

Επεισοδιακή για άλλη μια φορά ήταν η σημερινή συνέλευση της Creta Farms, όπου για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε μέχρι και η επέμβαση της… αστυνομίας!

Όλα αυτά ενώ οι τράπεζες αναμένουν τις αυριανές δεσμευτικές προσφορές για την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των μετόχων της Creta Farms, ο κ. Μ. Δομαζάκης, οι γιοι του και τα στελέχη αποχώρησαν, ενώ προηγουμένως είχε επικρατήσει ένταση μεταξύ των αδελφών Μανόλη και Κώστα Δομαζάκη.

Αιτία της έντασης ήταν φυσικά οι εξουσιοδοτήσεις του κ. Μ. Δομαζάκη τις όποιες έχει καταγγείλει ήδη ως πλαστές ο κ. Κ. Δομαζάκης.

Ο Κώστας Δομαζάκης πρότεινε ως πρόεδρο τον κ. Νίκο Τέλη και στη συνέχεια ο Μανόλης Δομαζάκης ισχυρίστηκε ότι τον απώθησε o κ. Τέλης και δήλωσε ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση, αλλά τελικά υπαναχώρησε.

Tα… πρακτικά:

«Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Γ.Σ. της εταιρίας Creta Farm A.E. την 26η Σεπτεμβρίου 2019, σε συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της 23ης Σεπτεμβρίου 2019, έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Εμμανουήλ Δομαζάκις, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αναγνώσει επιστολή του Προέδρου της Γ.Σ. κ. Πλάτωνος Νιάδη, ο οποίος είχε ανυπέρβλητο προσωρινό κώλυμα να παραστεί στη γενική συνέλευση.

Τότε επιχείρησαν να καταλάβουν πραξικοπηματικά  το προεδρείο ο μέτοχος κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, χειροδικώντας κατά του Προέδρου του ΔΣ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εντάσεις που καθιστούσαν αδύνατη τη συνέχιση της Γ.Σ., η συνεδρίαση της οποίας διεκόπη και εξ αυτού του λόγου με απόφαση του Προέδρου της ΓΣ και του προέδρου του Δ.Σ. για τις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στον ίδιο ως άνω χώρο».