Skip to main content

Δ. Αλεξίου: Αν θέλω να πάω με τον Ζέρβα δεν θα ρωτήσω τη Νοτοπούλου

Τι αναφέρει στη δήλωση της η δημοτική σύμβούλος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της Voria.gr.

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της Voria.gr σχετικά με τις πολιτικές προεκτάσεις που θα έχει στο εσωτερικό του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης η σημερινή συνάντηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η Δήμητρα Αλεξίου, δημοτική σύμβουλος της παράταξης της Κατερίνας Νοτοπούλου «Θεσσαλονίκη Μαζί» προέβη στο ακόλουθο σχόλιο προς την Voria.gr.

«Θέλω να τονίσω πως δεν έχω φιλοδοξίες να ενταχθώ στη διοίκηση του δήμου. Είμαι αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο και δεν ευσταθεί ότι ενδιαφέρομαι να πάρω κάποια θέση στο δήμο. Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λέει το δημοσίευμα για την αλά καρτ συνεργασία της κ. Νοτοπούλου με τον κ. Ζέρβα, με την οποία εγώ διαφωνώ πλήρως και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε μια αρνητική σχέση μεταξύ εμού και της κ. Νοτοπούλου.

Δεν είναι ότι έχω φιλοδοξία να ενταχθώ στον κ. Ζέρβα και εάν αποφασίσω να ενταχθώ στον κ. Ζέρβα δεν θα ζητήσω την άδεια της κ. Νοτοπούλου, θα ανεξαρτητοποιηθώ γιατί θα θεωρήσω ότι με το γνωστικό μου αντικείμενο μπορώ να προσφέρω στο δήμο και στους πολίτες.

Δεν μίλησα με τον κ. Ζέρβα και δεν ζήτησα τίποτε απ’ αυτόν. Το ενδιαφέρον μου είναι το πανεπιστήμιο, ο δήμος δεν με ενδιαφέρει έτσι όπως τίθεται από κάποιους. Η θέση της κ. Αρβανιτίδου (σ.σ. δημοτική σύμβουλος που προορίζεται για τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου για ζητήματα αδέσποτων ζώων) είναι άλλη, έχει άλλες φιλοδοξίες για το δήμο. Εγώ είχα μια διαφωνία με την κ. Νοτοπούλου σχετικά με την αλά καρτ συνεργασία της παράταξης με τη διοίκηση του κ. Ζέρβα, μια συνεργασία κατ’ αποκοπή με την οποία διαφωνώ».