Skip to main content

Δ. Χαλκηδόνας: Τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής επισκέφτηκε ο Αναγνωστόπουλος

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος αντάλλαξε ευχές με τους υπευθύνους τους οποίους και ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ευχές με τους υγιειονομικούς του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων και τους διοικητές των αστυνομικών τμημάτων του δήμου Χαλκηδόνος αντάλλαξε ο δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων Ζήση Βαϊνά, Οικονομικών Μαρία Κωστοπούλου, Κοινωνικής Πολιτικής Μενέλαο Κορδονούρη και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, Ευστράτιο Πιτίκη επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων όπου κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τηρώντας στο έπακρο τα υγειονομικά πρωτόκολλα αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στους υγιειονομικούς του κέντρου για τη μάχη που δίνουν καθημερινά απέναντι στον κορωνοϊό. Το παρών έδωσαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χρήστος Μήττας και η πρόεδρος της κοινότητας Κουφαλίων, Χρύσα Γκαλιπίδου.

Όπως ανέφερε ο κ. Αναγνωστόπουλος «σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για όλους μας, οι υγιειονομικοί της χώρας μας έδωσαν και δίνουν μια μεγάλη μάχη καθημερινά απέναντι στον κορωνοϊό. Ως δημοτική αρχή οφείλαμε να τους πούμε ένα “μεγάλο ευχαριστώ” για την προσφορά τους στους κατοίκους του δήμου μας και όχι μόνο. Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε όλους αυτούς τους “ήρωες” της καθημερινότητάς μας».

Στη συνέχεια ο κ. Αναγνωστόπουλος επισκέφτηκε το Αστυνομικό τμήμα Χαλκηδόνος, το τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος, το τμήμα Ασφαλείας Χαλκηδόνος, το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό σταθμό Κουφαλίων. Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος αντάλλαξε ευχές με τους υπευθύνους τους οποίους και ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην καθημερινότητα των πολιτών.