Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

Δ. ΔΕΛΤΑ: ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Τα ογκώδη απορρίμματα που συγκεντρώνονται επί χρόνια μπροστά από τον οικισμό των Ρομά Αγία Σοφία άλλα και στη γύρω περιοχή θα μεταφερθούν.

Ένα πάγιο αίτημα των δημοτών και των επιχειρηματιών του ικανοποιεί η δημοτική αρχή του δήμου Δέλτα.

Τα ογκώδη απορρίμματα που συγκεντρώνονται επί χρόνια μπροστά από τον οικισμό των Ρομά Αγία Σοφία άλλα και στη γύρω περιοχή όπου δραστηριοποιούνται δεκάδες επιχειρήσεις θα μεταφερθούν από το σημείο, αφήνοντας την περιοχή και το περιβάλλον καθαρό.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης μετά από συνεχείς συζητήσεις με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατάφερε σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης κ Βούλα Πατουλίδου και τον προϊστάμενο της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ Χαράλαμπο Στεργιάδη να δώσουν τέλος σε ένα φλέγον ζήτημα για την περιοχή του δήμου Δέλτα.

Οι εργασίες αποκομιδής των ογκωδών απορριμμάτων αρχίζουν αύριο το πρωί με μηχανήματα που μίσθωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα συνεχιστούν μέχρις ότου μετακινηθούν όλα τα απορρίμματα από την περιοχή σε καθημερινή βάση αναλόγως με τις καιρικές συνθήκες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ