Skip to main content

Δ. Δέλτα: Νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Φωτόπουλου

Οι υποψήφιοι που προέρχονται από όλες τις Κοινότητες, συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και με τους στόχους της παράταξης

Την πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές πραγματοποίησε η Δημοτική Παράταξη «Μπροστά ο άνθρωπος», με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Ευθύμη Φωτόπουλο.

Οι υποψήφιοι που προέρχονται από όλες τις Κοινότητες, συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και με τους στόχους της παράταξης.

«Οι πολίτες εμπιστεύονται την παράταξή μας για να διοικήσει το Δήμο Δέλτα για μία ακόμη τετραετία, γιατί απλά βλέπουν χωρίς κομματικά γυαλιά το έργο που έχουμε κάνει καθώς και το έργο που είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα ολοκληρωθεί. Δε βλέπουν ανατροπές και επανεκκινήσεις, βλέπουν την πραγματικότητα:  συστηματική δουλειά και αποτελεσματικότητα μετά από πολλά χρόνια σ' αυτόν τον τόπο, παρά τις τεράστιες δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης. Σήμερα προστέθηκαν στο ψηφοδέλτιο της μεγάλης δημοτικής παράταξής μας νέοι άνθρωποι με διάθεση να εργαστούν για το κοινό καλό, οι οποίοι κοντά στους πιο έμπειρους δημιουργούν μια ομάδα ανθρώπων ικανών για να προσφέρουν το καλύτερο για τον τόπο. Ήδη εργαζόμαστε για την επόμενη μέρα των εκλογών. Είμαστε περήφανοι για το έργο μας, είμαι πολύ περήφανος για τους υποψηφίους μας!» δήλωσε ο δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.

ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

1.     ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2.     ΒΑΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3.     ΒΕΛΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

4.     ΖΗΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5.     ΙΑΤΡΟΥΔΗ ΒΙΚΥ

6.     ΚΑΜΠΡΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

7.     ΚΑΤΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

8.     ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

9.     ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΔΟΥ ΜΕΡΟΠΗ

10.  ΚΡΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

11.  ΜΑΡΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

12.  ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

13.  ΜΠΟΚΟΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

14.  ΜΡΑΦΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

15.  ΣΙΑΚΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

16.  ΣΙΑΤΗΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

17.  ΣΙΣΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

18.  ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

19.  ΣΤΑΜΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

20.  ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

21.  ΧΑΧΑΛΟΥ – ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΕΦΗ