Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019
x

Δ. ΔΕΛΤΑ: ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Ο κ. Φωτόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον κ. Ιωαννίδη στον δεύτερο γύρο των εκλογών, του ευχήθηκε καλή θητεία.

Το εκλογικό κέντρο του Γιάννη Ιωαννίδη επισκέφθηκε χθες βράδυ ο δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος και τον συνεχάρην για την εκλογική νίκη.

Ο κ. Φωτόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον κ. Ιωαννίδη στον δεύτερο γύρο των εκλογών, του ευχήθηκε καλή θητεία.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Φωτόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

«Στη διάρκεια της θητείας μας, σε πολλούς τομείς βάλαμε τις βάσεις για να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα δεκαετιών με ειλικρίνεια και εντιμότητα, δρομολογώντας λύσεις. Έχουμε σε εξέλιξη πολύ σημαντικά έργα, τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν. Παραλάβαμε έναν Δήμο τελευταίο τη τάξει και παραδίδουμε έναν Δήμο με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη.

»Παρά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, είμαστε η παράταξη με τους περισσότερους συμβούλους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος μας απέναντι στους δημότες, δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου μας», αναφέρει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ