Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021
x

Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-PHILOXENIA: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Τουριστικοί πράκτορες επισκέφτηκαν το σταντ Β1 και ενημερώθηκαν για τον γαστρονομικό, θρησκευτικό αλλά και σκοτεινό τουρισμό της Καλαμαριάς.

Δυναμικό παρόν έδωσε η Καλαμαριά στην 36η Philoxenia και η επιλογή του δήμου, όπως επισημαίνεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε μία τέτοια διοργάνωση δικαιώθηκε.

Τουριστικοί πράκτορες απ’ όλο τον κόσμο επισκέφτηκαν το σταντ Β1 που είχε στηθεί στο περίπτερο 13 και ενημερώθηκαν για τον γαστρονομικό, θρησκευτικό, αθλητικό, πολιτιστικό, αλλά και σκοτεινό τουρισμό που προσφέρει η Καλαμαριά.

«Η υποστήριξη φορέων της περιοχής στο εγχείρημα μας και η εξαιρετική δουλειά της διαδημοτικής επιτροπής εξωστρέφειας του δήμου μας, οδήγησε στη δημιουργία του τουριστικού προϊόντος με το brand name «Kalamaria – Thessaloniki Sea more και κατ’ επέκταση στη συμμετοχή μας στη 36η Philoxenia», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Ο δήμος Καλαμαριάς, κατά τη διάρκεια της έκθεσης πρόβαλε τις προτάσεις του για παραδοσιακές γεύσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικά δρώμενα,  και  παράλληλα ανέδειξε την ασύγκριτη φυσική ομορφιά που τον χαρακτηρίζει.

Το περίπτερο του Δήμου Καλαμαριάς τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αναπληρωτής  Υπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Π.Κ.Μ, Αλέξανδρος Θάνος, αλλά και η Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ