Skip to main content

Δ. Καμμένος: Σωστή και δίκαιη η απόφαση για την ποινή του ΠΑΟΚ

Πώς σχολίασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων την τιμωρία που επεβλήθη στον Δικέφαλο και τι είπε για τον αναπληρωτή ΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη

Επικριτικός κατά του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμύνης Φώτη Κουβέλη για την αναφορά του περί «υπερτροφικών δηλώσεων» του υπουργού Πάνου Καμμένου, εμφανίστηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus.

«Είναι λάθος αυτό που είπε ο κ. Κουβέλης, μεγάλο λάθος ειδικά για το συγκεκριμένο υπουργείο, να μιλήσει για "υπερτροφικές δηλώσεις" του υπουργού του. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ιεραρχία και στη διοίκηση. Είναι θέμα τάξης και ιεραρχίας. Δεν προσβάλλεις τον υπουργό σου, γιατί έτσι δίνεις και δικαιώματα στους Τούρκους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Σε ερώτηση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών φέτος και τη νέα σεζόν, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε «σωστή και δίκαιη» την απόφαση του Πειθαρχικού οργάνου της Super League. «Όλοι έχουμε "φάει" (σ.σ. ο κ. Καμμένος δηλώνει φίλαθλος του Ολυμπιακού) αντίστοιχες αποφάσεις, έτσι πρέπει να είναι για όλους. Είναι δίκαιη απόφαση, αν είχε κάνει το ίδιο ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή ο οποιοσδήποτε πάλι τα ίδια θα λέγαμε», είπε.

Σχετικά με την απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Μαρίνου για τη θέση του Διοικητή του ΕΦΚΑ, σημείωσε: «Εγώ ενημέρωσα ότι δεν θα ψήφιζα για τον νέο διοικητή του ΕΦΚΑ και δεν "έβγαιναν" οι ψήφοι. Υπήρχαν συνάδελφοι που χθες είδαν το λάθος, και είπαν "ναι, αλλά ρε παιδιά δεν μπορώ" και κύλησε ένα δάκρυ... Εγώ είπα όχι. Αν λέγαμε χθες ναι και κλαίγαμε, θα είχε περάσει. Είναι ανήθικο, ήταν θέμα ηθικής τάξης».

Όσον αφορά τη χθεσινή «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Κακώς που δεν έχουν συλληφθεί οι Ρουβίκωνας. Είναι ποινικοί, δεν είναι ακτιβιστές και διασαλεύουν τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας, με επιθέσεις όπως αυτή στο σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ. Τώρα κατανοούν όλοι ότι οι πράξεις του Ρουβίκωνα δεν είναι ακτιβιστικές. Έχουν καθαρά πολιτική χροιά. Όταν παίρνουν βαριοπούλες και τα σπάνε και απειλούν ζωές, είναι ποινικό αδίκημα και πρέπει να συλληφθούν. Δεν γίνεται αυτό να συνεχίσει».