Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021
x

Δ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΡΙΤΣΗΣ»

Η διοίκηση του δήμου Κασσάνδρας διεκδικεί χρηματοδότηση 7.6 εκατ. ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Έτοιμη με πλήρη φάκελο είναι η διοίκηση του δήμου Κασσάνδρας η οποία διεκδικεί χρηματοδότηση ύψους 7.675.960€ από την Πράξη «Ανάπτυξη της υπαίθρου – Αγροτική οδοποιία Δήμου Κασσάνδρας» του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, δήλωσε:

«Δουλέψαμε πολύ και καταθέσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση στο Πρόγραμμα, για την αγροτική οδοποιία στην Κασσάνδρα. Μια πρόταση που περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση και τη βελτίωση της λειτουργίας αγροτικού δικτύου ολικού μήκους 34,50 χιλιομέτρων περίπου στο σύνολο των αγροτικών περιοχών του Δήμου μας.

Θα ασφαλτοστρώσουμε και θα βελτιώσουμε συνολικά το αγροτικό οδικό δίκτυο της Κασσάνδρας. Η καθημερινότητα των συνδημοτών μας αγροτών θα είναι εύκολη και χωρίς προβλήματα. Δεσμευτήκαμε γι' αυτό.

Η Κασσάνδρα και οι Κασσανδρινοί αγρότες αξίζουν καλύτερες μέρες. Διεκδικούμε - πετυχαίνουμε. Συνεχίζουμε μαζί για την Κασσάνδρα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ