Skip to main content

Δ. Κορδελιού Ευόσμου: Δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται μοίρασε ο Μανδιαλιανός

Ο δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο επισκέφτηκαν σήμερα τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Γεννηματά, καθώς και το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα».

Δώρα και χαμόγελα μοίρασαν στα παιδιά ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Χρήστος Δεμερτζής, οι οποίοι επισκέφτηκαν τις Παιδιατρικές και Παιδοχειρουργικές Κλινικές των Νοσοκομείων Παπαγεωργίου και Γεννηματά, καθώς και το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα».

Η πρωτοβουλία για την αγορά των δώρων που φώτισαν τα παιδικά πρόσωπα, τα οποία περνούν τις ημέρες των εορτών μακριά από την οικογενειακή θαλπωρή και την οικογενειακή εστία, ήταν από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και τους εργαζομένους της.

Η έκπληξη που επιφύλαξαν στους μικρούς ασθενείς, δήμαρχος και αντιδήμαρχος έγινε δεχτή με μεγάλη χαρά και έδωσε μία εορταστική και χαρούμενη νότα στη μουντή και δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει κάθε ασθενής που νοσηλεύεται, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Οι κ.κ. Μανδαλιανός και Δεμερτζής αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές τόσο με τα παιδιά, όσο και με τους συνοδούς τους, τις διοικήσεις των ιδρυμάτων και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδιαλιανός, σημείωσε μετά την επίσκεψη: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να χαρίζεις στιγμές ευτυχίας σε ένα παιδί, πολλώ δε μάλλον σε ένα παιδί, που παλεύει να ανακτήσει την υγεία του. Στα πρόσωπα των παιδιών αντικατοπτρίζεται το μέλλον μας και γι' αυτό δεν είναι μόνο χαρά αλλά και υποχρέωση να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να είναι η ζωή τους πιο ποιοτική και πιο χαρούμενη. Γι' αυτό νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και τους εργαζομένους της γι' αυτή την πρωτοβουλία».