Skip to main content

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 από τις 18.00 μ.μ. - 21.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Προστατεύω τον εαυτό μου – Ασφάλεια στο σπίτι και στη γειτονιά», διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Πολιτισμού - Αθλητισμού, Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης  και της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 από τις 18.00 μ.μ. - 21.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57), απευθύνεται σε πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου και η συμμετοχή όλων είναι ελεύθερη.

Στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι να παράσχει χρήσιμες γνώσεις σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας και ασφάλειας, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση βίαιων περιστατικών και επιθέσεων.

Σύμφωνα με τον δήμο, πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που έρχεται να συμβάλει στη θωράκιση των πολιτών κάθε ηλικίας (μαθητές & ενήλικες) για τη διαχείριση κινδύνων και απειλών που σχετίζονται με την έξαρση της εγκληματικότητας, φαινόμενο που στις μέρες μας λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.  

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: 2310 688811, 6937 929678.