Skip to main content

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Μεταφέρονται κατά μία ημέρα νωρίτερα οι λαϊκές ενόψει των γιορτών

Μεταφέρονται οι δύο λαϊκές αγορές του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού, κατά μία ημέρα νωρίτερα λόγω των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς

Μεταφέρονται οι δύο λαϊκές αγορές του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού, κατά μία ημέρα νωρίτερα, στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, προκειμένου να διευκολυνθεί το καταναλωτικό κοινό.

Σήμερα το πρωί μετά από επικοινωνία του προέδρου του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», Κώστα Καρυπίδη, με τους αρμόδιους φορείς του δήμου κατέληξαν σε συμφωνία.

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι λαϊκές αγορές της οδού «Ιθάκης» στο Εύοσμο και αυτή του Κορδελιού.

Υπενθυμίζεται από το σωματείο οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές να είναι πιο προσεκτικοί σε ότι αφορά την αποκομιδή των απορριμμάτων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς καλό θα ήταν να τα συγκεντρώνουν σε ένα σημείο ώστε να διευκολύνουν το έργο των εργατών καθαριότητας.