Skip to main content

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Ορκίστηκε ο Μανδαλιανός, όχι όμως ο Σούλας

Δεσμευόμαστε ότι από την άλλη Δευτέρα θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε σκληρά τόνισε στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός

Εγκάρδιο κάλεσμα ενότητας, συνεργασίας και αλληλεγγύης προς όλες τις εκλεγμένες από το λαό Δημοτικές Παρατάξεις, στην Εκκλησία, στους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, σε όλους τους Δημότες, στους δημοτικούς υπάλληλους- την  κινητήριο δύναμη του Δήμου -αλλά και προς στη Νεολαία απηύθυνε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά την διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου η οποία πραγματοποιήθηκε στο ασφυκτικά πλημμυρισμένο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Σε πανηγυρικό κλίμα και ανάμεσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα και επευφημίες των δημοτών, όρκο Θρησκευτικό και Πολιτικό για πίστη στην Πατρίδα και υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους έδωσαν οι 45 Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι 26 Τοπικοί Σύμβουλοι, των οποίων η θητεία αρχίζει 1.9.2019 και λήγει 31.12.2023.

Τον αγιασμό αλλά και την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος στο λόγο του εξέφρασε την ελπίδα του για μια εποικοδομητική και καρποφόρα συνεργασία και θητεία όλων των παρατάξεων προς όφελος του τόπου και των πολιτών, δίνοντας τις εγκάρδιες ευχές του στη νέα δημοτική αρχή.

Ο νέος Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός φανερά χαρούμενος και συγκινημένος στον σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε ότι «παραδώσατε στα χέρια μας τα ηνία του Δήμου, προσδοκώντας και απαιτώντας πολλά, αξιώνοντας ένα καλύτερο αύριο για σας και τα παιδιά σας»

«Δεσμευόμαστε ότι από την άλλη Δευτέρα θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε σκληρά. Προσωπικά, θα είμαι ενωτικός και απευθύνω κάλεσμα συνεργασίας σε όλους. Δεν θα είμαι όμως ενδοτικός σε οποιαδήποτε αδικία, εκδούλευση ή εκβιασμό».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Μανδαλιανός απηύθυνε κάλεσμα  στην  αντιπολίτευση, στην Εκκλησία, στους εργαζομένους του Δήμου- λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελούν την ατμομηχανή και την κινητήριο δύναμη του Δήμου, στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, στους εθελοντές, στον εμπορικό και επιχειρηματικό  κόσμο του Δήμου μας, σε όλους τους δημιουργικούς πολίτες που ζουν, εργάζονται, μεγαλώνουν τα παιδιά τους εδώ και κυρίως στη ΝΕΟΛΑΙΑ, τονίζοντας ότι οι ΝΕΟΙ έχουν ιδέες, μεράκι, ζωντάνια, όνειρα και διάθεση για εθελοντική προσφορά, όπου χρειαστεί.

Παρά την επισημότητα και το τυπικό της τελετής από τον λόγο του δημάρχου δεν έλειψε η συγκινησιακή φόρτιση, όταν αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε από την οικογένεια του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή ορκωμοσίας δεν παρέστη ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας και Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του.