Skip to main content

Δ. Λαγκαδά: Μείωση και απαλλαγή από δημοτικά τέλη για ευπαθείς ομάδες

Πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και τον δημοτικό φόρο, για όλους τους νεφροπαθείς.

Σε μείωση 55% των δημοτικών τελών για τη νέα χρονιά σε απόρους, άτομα με αναπηρίες, τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες προχώρησε ο δήμος Λαγκαδά.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του δήμου Λαγκαδά προχώρησε σε επιπλέον μείωση και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας - ηλεκτροφωτισμού και τον δημοτικό φόρο για συγκεκριμένες ομάδες συνδημοτών.

Έπειτα από εισήγηση της Διοίκησης που υπερψηφίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι νέες μειώσεις θα ισχύσουν με την έναρξη του νέου έτους 2017:

1.    Μείωση 55% για απόρους, άτομα με αναπηρίες με ποσοστό 67% και άνω, πολύτεκνους, τρίτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Λαγκαδά. Πρόκειται για πρόσθετη μείωση κατά 10% (επί του προηγούμενου ποσοστού μείωσης 50%).

 2.    Πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και τον δημοτικό φόρο, για όλους τους νεφροπαθείς με μόνιμη κατοικία στον Δήμο Λαγκαδά.

Σημειώνεται ότι όσοι Δημότες έχουν υποβάλει αίτηση στο παρελθόν, θα πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση για μείωση δημοτικών τελών, σύμφωνα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν. Όσοι συνδημότες μας επιθυμούν να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, παρακαλούμε να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο: 23943 30239.