Skip to main content

Μάντζος: «Καραμανλικές» διαρροές στην ψηφοφορία για Παπαγγελόπουλο

«Πρόκειται για έξι Καραμανλικούς. Η έκπληξη για εμάς είναι ότι ήταν μόνο έξι» σχολίασε για τις διαρροές κατά της ψηφοφορίας για προανακριτική επιτροπή

Τις διαρροές κατά της ψηφοφορίας για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σχολίασε ο Δημήτρης Μάντζος, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, σε εκπομπή του Radio North 98. «Πρόκειται για έξι Καραμανλικούς,» σχολίασε μεταξύ άλλων και συνέχισε πως «Δεν νομίζω ότι ο κ. Παπαγελόπουλος επικαλέστηκε τα φρονήματά του ως ΠΑΣΟΚ, ούτε επικαλέστηκε την σχέση του με τον Ανδρέα Παπανδρέου . Άλλους επικαλέστηκε. Ο κ. Παπαγγελόπουλος από την ίδια του την ομιλία απέδειξε τις σχέσεις και τους δεσμούς αίματος που έχει με την Καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, είτε αυτή παραμένει μέσα στην Νέα Δημοκρατία είτε πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για έξι Καραμανλικούς. Η έκπληξη για εμάς είναι ότι ήταν μόνο έξι» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την στάση του ΚΙΝΑΛ στην προανακριτική επιτροπή τόνισε πως «Το δικό μας κόμμα δεν αμφιταλαντεύτηκε στιγμή για την στάση που έπρεπε να τηρήσει όχι μόνο σε αυτή την προανακριτική αλλά σε κάθε προανακριτική ή εξεταστική επιτροπή των τελευταίων ετών. Είναι αυτονόητο ότι οι βουλευτές μας ψήφισαν καθολικά ΝΑΙ στην διερεύνηση της υπόθεσης» συμπλήρωσε.