Skip to main content

Δ. Νεάπολης - Συκεών: Εγκαίνια των γραφείων της Κοινωνικής Συνεργασίας

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Ιωάννης, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο επικεφαλής του συνδυασμού.

Παρουσία φίλων της παράταξης, στον πρώτο όροφο στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 85, στη Νεάπολη, έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, η οποία θα διεκδικήσει τον δήμο Νεάπολης - Συκεών.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Ιωάννης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη, στην ενορία του οποίου ανήκουν τα γραφεία.

Στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος, Ηλίας Ζάχαρης, ο οποίος ευχαρίστησε τους φίλους της παράταξης για την ανταπόκριση τους στις δραστηριότητες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και αναφέρθηκε στις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

«Η κοινωνία λέει ότι στη Νεάπολη και στις Συκιές, στα Πεύκα και στον Άγιο Παύλο ήλθε η ώρα της αλλαγής. Αυτήν την επιθυμία της κοινωνίας να αλλάξει γενιά, να αλλάξει εποχή, να ζήσει σε έναν σύγχρονο δήμο, την ακούμε και θέλουμε να την εκφράσουμε και με τη βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε», είπε ο κ.Ζάχαρης, ο οποίος είναι εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πατήρ Ιωάννης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ.Βαρνάβα, ευχήθηκε «να υπάρξει μία ήρεμη και γόνιμη προεκλογική περίοδο, προς όφελος της βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη, η οποία πρέπει να είναι στο επίκεντρο της παρουσίας όλων των υποψηφίων».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίλεκτα μέλη της τοπικής κοινωνίας, ανάμεσα στους οποίους πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.