Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019
x

Δ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ: Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της δημοτικής συμβούλου Κατερίνας Τσουκαλά με τον συνδυασμό «Νέα Αυτοδιοίκηση» του Σίμου Δανιηλίδη.

Τη συμμετοχή της Κατερίνας Τσουκαλά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τη «Νέα Αυτοδιοίκηση» ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού και δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.
 
«Η Αυτοδιοίκηση είναι χώρος συμμετοχής, ανιδιοτελούς προσφοράς και δημιουργικής δράσης. Οι πολιτικές σκοπιμότητες και οι ευκαιριακές συμμαχίες δεν μπορούν να καθορίζουν τις εξελίξεις στην Αυτοδιοίκηση. Οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης και της δράσης έχουμε την τόλμη να βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ. Η πόλη μάς ενώνει. Οι πολίτες ζητούν ενότητα και έργο. Πιο δυνατοί, πιο ώριμοι και ενωμένοι θα δώσουμε όλοι μαζί και πάλι τον αγώνα για να πάμε τον δήμο μας πιο ψηλά προς όφελος της κοινωνίας και των συμπολιτών μας. Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, καλωσορίζω την Κατερίνα στο ψηφοδέλτιό μας, που γίνεται ακόμη πιο ισχυρό με τη γνώση, την εμπειρία και την αγάπη που διαθέτει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας και την κοινωνία.  Όλοι μαζί, με τους εκλεκτούς συνεργάτες μας, θα κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας για μια νέα και ακόμη δημιουργικότερη θητεία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών», δήλωσε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.

«Ανταμώνω και πάλι με τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη, έχοντας διαπιστώσει πως στις σημερινές συνθήκες αυτός είναι ο δρόμος που δίνει προοπτικές στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Φιλοδοξώ να προσθέσω και τις δικές μου δυνάμεις στην παράταξη ‘‘ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ-Σίμος Δανιηλίδης’’ στον αγώνα για έναν δήμο με ακόμη περισσότερο έργο και προσφορά στους συνδημότες και συμπολίτες μας, και μαζί ενωμένοι να ανεβάσουμε τον δήμο μας ακόμη ψηλότερα », δήλωσε από την πλευρά της η Κατερίνα Τσουκαλά.


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ