Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ενίσχυση αστυνομικών δυνάμεων για τόνωση της ασφάλειας

Η συνάντηση ήταν πρωτοβουλία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας και συμμετείχαν-μεταξύ άλλων-ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Με σκοπό την ενίσχυση των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας στον δήμο Ωραιοκάστρου και την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση ήταν πρωτοβουλία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, και συμμετείχαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Αντώνης Τζιτζής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσακίρης εξέθεσε αναλυτικά στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου και επισήμανε πως πρέπει να γίνουν ενέργειες για την άμεση επίλυσή τους, ώστε οι πολίτες να νιώθουν και να είναι ασφαλείς.

Εκ μέρους των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε δέσμευση για την άμεση ενίσχυση του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου.

Επίσης, συμφωνήθηκε να επισκεφθεί το Ωραιόκαστρο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις δημοτικού κτηρίου ενόψει της προοπτικής εγκατάστασης εκεί μάχιμης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., αίτημα που ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, κατέθεσε προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και σε συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις στον δήμο Ωραιοκάστρου. Στόχο έχουμε να νιώθουν οι δημότες μας ασφαλείς και εργαζόμαστε μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για την εποικοδομητική συνάντηση.