Skip to main content

Δ. Ωραιοκάστρου: Μεταγραφή στον συνδυασμό Τσακίρη για τον Μπαρδάκα

Ο Τραϊανός Μπαρδάκας, ο οποίος κατέχει θέση τοπικού συμβούλου, στις εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφιος με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά»

Ως μέλος του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη θα δώσει τη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ο Τραϊανός Μπαρδάκας, εκλεγμένος σήμερα τοπικός σύμβουλος.

Ο Τραϊανός Μπαρδάκας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975. Γιος του Γεώργιου Μπαρδάκα και της Πολυξένης Μισαηλίδου, κατοίκησε για πρώτη φορά στο Ωραιόκαστρο μαζί με την οικογένειά του το 1978, ενώ από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 διαμένει στην περιοχή μόνιμα.

Αφού αποφοίτησε από το 17ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης το 1993, παρακολούθησε μαθήματα στο τμήμα Γραφιστικής – Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Εντύπου και Διαφήμισης του δημόσιου ΙΕΚ Ωραιοκάστρου, λαμβάνοντας τον τίτλο σπουδών του το 1997. Παράλληλα, έλαβε μέρος σε σεμινάρια που αφορούσαν το μάνατζμεντ μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Από το 2000 άρχισε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2015 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του υπεύθυνου καταστήματος σε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών.

Η πρώτη επαφή του με τα κοινά του Ωραιοκάστρου έγινε το 2006, όταν ο Τραϊανός Μπαρδάκας συμμετείχε στην ομάδα διαβούλευσης της πρωτοεμφανιζόμενης τότε παράταξης «Νέα Πορεία», όπου και έγινε η αρχική γνωριμία με τον Παντελή Τσακίρη.

Το 2014 τέθηκε για πρώτη φορά στην κρίση των πολιτών ως υποψήφιος σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου με την παράταξη «Ωραιόκαστρο Τώρα», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης.

Ο Τραϊανός Μπαρδάκας, ο οποίος κατέχει θέση τοπικού συμβούλου, στις εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφιος με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά», συμπορευόμενος με τον Παντελή Τσακίρη.