Skip to main content

Δ. Ωραιοκάστρου:Ξεκινούν εργασίες για συντήρηση ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Υπογράφηκε στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση και κατασκευή ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων στις Δ.Ε»

Εργασίες για τη συντήρηση ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων στις δημοτικές ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας του δήμου Ωραιοκάστρου πρόκειται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σήμερα υπογράφηκε στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση και κατασκευή ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων στις Δ.Ε. του δήμου Ωραιοκάστρου» μεταξύ του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και του εκπροσώπου της εταιρείας «Κ/Ξ ΑΝΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. - ΑΛΚ. ΣΠΑΝΟΣ και ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.», Κωνσταντίνου Βλάχου, που ανέλαβε την εκτέλεση του έργου. Παρών στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

«Σχεδιάζουμε και εκτελούμε έργα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτουμε. Ως διοίκηση έχουμε στόχο οι χώροι άθλησης στο Δήμο Ωραιοκάστρου να είναι ασφαλείς, λειτουργικοί και να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των αθλούμενων που τις χρησιμοποιούν. Ευελπιστούμε πως τους επόμενους μήνες θα παραδώσουμε στους πολίτες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα χαίρονται να χρησιμοποιούν», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.