Skip to main content

Δ. Παύλου Μελά: Απέκτησε λεωφορείο για τις ανάγκες της δομής φροντίδας ηλικιωμένων (φωτο)

Η παραλαβή και ο αγιασμός πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου στην έδρα του ΚΗΦΗ, στην περιοχή Αμπελώνων Σταυρούπολης

Στην αγορά λεωφορείου 18 θέσεων, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των ωφελουμένων της δομής «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων» προχώρησε το ΔΣ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ.

Η παραλαβή και ο αγιασμός πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου στην έδρα του ΚΗΦΗ, στην περιοχή Αμπελώνων Σταυρούπολης, παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, της προέδρου της ΙΡΙΣ Σταυρούλας Ξανθοπούλου, της πρώην προέδρου Μαρίας Σαββίδου που είχε δρομολογήσει τη συγκεκριμένη αγορά και μελών της διοίκησης της ΙΡΙΣ.

«Το λεωφορείο είναι σύγχρονης τεχνολογίας, σχεδίασης και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προβλέψεις ασφάλειας λειτουργίας, υποχρεωτικά συνοδευόμενο από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Διαθέτει ανθεκτικά υλικά και με ασφαλιστικές διατάξεις που προστατεύουν τόσο τους χρήστες του εξοπλισμού, όσο και το ίδιο, από υπερφορτίσεις που δύνανται να εμφανιστούν κατά τη λειτουργία του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Παύλου Μελά.

«Θέλουμε μια κοινωνία φιλική προς την τρίτη ηλικία, με ανθρωπιά, κατανόηση και σεβασμό στους ηλικιωμένους μας. Το ΚΗΦΗ συμπληρώνει δέκα χρόνια δράσης στον τομέα κοινωνικής μέριμνας του δήμου Παύλου Μελά και στέκεται με συνέπεια δίπλα σε άτομα που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια, κ.λπ.), των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον που τα φροντίζει, εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στη φροντίδα που έχει αναλάβει», επισήμανε ο δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, που συνομίλησε με τα στελέχη της δομής και τους ωφελούμενους της τρίτης ηλικίας, στους οποίους ευχήθηκε υγεία και πασχαλινές στιγμές κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το όχημα προμηθεύτηκε από την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΔΑΜΙΔΗΣ AUTO GROUP» και εκπρόσωπο αυτής την κ. Όλγα Αβραμίδου.