Skip to main content

Ο Δεμουρτζίδης εκ νέου δήμαρχος Παύλου Μελά με μόλις 78 ψήφους διαφορά

Όπως έδειξαν τα τελικά αποτελέσματα ο νυν δήμαρχος Παύλου Μελά επικράτησε του Γιώργου Λίλτση με μόλις 78 ψήφους διαφορά.

Θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε στον δήμο Παύλου Μελά με τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη να πετυχαίνει την επανεκλογή του έναντι του Γιώργου Λίλτση.

Με την ενσωμάτωση στο 100% ο κ. Δεμουρτζίδης συγκεντρώνει το 50,18% των ψήφων, ενώ ο Γιώργος Λίλτσης ακολουθεί με 49,82%. Ο πρώτος έλαβε 10.914 ψήφους και ο δεύτερος 10.836 ψήφους και η διαφορά οριστικοποιήθηκε στις 78 ψήφους.

Ο νικητής των εκλογών ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους συνεργάτες του και όσους προσήλθαν στην κάλπη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Διανύσαμε μια ιδιαίτερα δύσκολη προεκλογική περίοδο με εντάσεις και πίεση μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θέλω να συγχαρώ τους αντιπάλους επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων για τον αγώνα που έδωσαν όλον αυτόν τον καιρό. Η επόμενη μέρα δεν χωράει διαχωριστικές γραμμές και πρέπει να μας βρει ενωμένους για το καλό του τόπου μας. Η συνεργασία για εμάς είναι απαραίτητο εχέγγυο επιτυχίας όχι γιατί υπαγορεύεται από τον Κλεισθένη, αλλά γιατί είναι αρχή μπολιασμένη στην κουλτούρα της παράταξής μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και με αφοσίωση για το καλό του δήμου μας. Με ήθος, σεμνότητα και αξιοπρέπεια δίνουμε συνέχεια στη συνέπεια».

Ο έτερος μονομάχος της δεύτερης Κυριακής Γιώργος Λίλτσης επισκέφθηκε με τους συνεργάτες του το εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Δεμουρτζίδη στην Πολίχνη όπου τον συνεχάρη για τη νίκη του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα θητεία του.